top of page

ACPS 

FACHADA ACPS.jpg

 

 

és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit local. La integren autònoms i xicotets i mitjans empresaris de comerç, indústria, serveis i artesans coneixedors de la idiosincràsia de la nostra societat en general i de la problemàtica del xicotet comerç en particular.

ACPS 

funciona d’instrument d’interlocució dels xicotets i mitjans empresaris amb les administracions públiques en tots els seus nivells (municipal, autonòmic i estatal) i la resta dels agents socials. A més a més, aspira a recuperar el grau de reconeixement social que l’empresa tradicional ha tingut sempre entre la societat valenciana. Per tant, el principal objectiu nostre és la defensa dels autònoms i xicotets i mitjans empresaris i dels seus interessos, així com proveir-los dels recursos necessaris per a incrementar la seua competitivitat per a un millor desenvolupament en l’adaptació als canvis del mercat.

ACPS 

Les entitats membres d’ACPS comparteixen la creença en la importància que té l’associacionisme per a potenciar la competitivitat dels xicotets i mitjans empresaris per assolir economies d’escala i polítiques comunes d’imatge i comunicació.

LA UNIÓ FA LA FORÇA-XICOTET COMERÇ
LOGOS GENERALIAT.jpg
bottom of page